Pastís gran d'aniversari de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pesa i prepara els ingredients per fer el pa de pessic.
Posa els ous i el sucre o sucres en un bol gran i integra-ho fins que quedi cremós amb les barilles del minipimer, o amb una cullera si no tens barilles, ara posa la llet i l’oli i fes el mateix, tot seguit tamisa la farina amb el xoco o sense, el llevat i sal i barreja-ho amb la cullera fins que quedi tot ben integrat.
Posa-ho a la safata del forn a 150º una hora o hora i quart Després de l’hora punxa amb una broqueta cada 5m fins que surti neta. Treu-lo i deixa'l refredar.
Mentre prepara la cobertura: Posa en un cassó, el xoco a trossos i la nata de montar, al foc, al super mínim sense deixar de remenar fins que s'integri, ara posa la mantega i torna a remenar fins que quedi integrada. Deixa que s'entebeeixi.
Obre el pa de pessic per la meitat i posa-li la melmelada, tapa-ho i posa la cobertura de xoco.
Deixa endurir la cobertura.
Decora per exemple amb laca-sitos o fideus de color.

2h

Notes

Feu el pastís amb la safata del forn que interiorment fa 34x41x5,poseu paper vegetal i unteu d'oli suau. Teniu pastís mínim per 20 persones.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se