Col Kale amb patates

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Renta la col kale i talla a trossos petits junt amb les tiges tendres
Pela les cebes i talla a daus petits.
Escalfa 60 grams de mantega en una cassola gran, i ofega les cebes.
Afegeix la col i salta mentre vas girant.
Agrega el brou, tapa i cuina a foc mitjà durant aproximadament 1 hora.
Pela les patates i talla a trossos de 3 cm.
Després d'1 hora de cocció de la col, afegeix les patates, remena bé i salpebre, al gust, tapa i cuina uns 30 minuts més.
Amb la premsa patates aixafa el conjunt, i condimenta amb sal, pebre, nou moscada i un raig de suc de llimona
Agrega la mantega restant i mescla tot bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se