Flam de torró

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un recipient posa la llet i el torró esmicolat, i tritura tot fins que quedi ben barrejat.
En un bol a part, bat els ous amb el sucre, que quedi ben barrejat i tot seguit afegeix la barreja de la llet amb el torró, barreja tot bé.
Prepara els motlles individuals, banya la base i els costats amb el caramel líquid i després ja pots afegir la barreja.
Col·loca els motlles en una safata amb aigua al punt d'ebullició, per coure al forn al bany maria.
Enforna a 180 graus, amb el forn prèviament escalfat, durant 45 a 50 minuts.
Si veus que es crema de la part de dalt, ho pots tapar amb paper d'alumini.
Comprova la cocció amb un escuradents.
Un cop fets els deixes refredar, primer a temperatura ambient i després a la nevera.
Millor si els prepares el dia abans.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se