Macarrons corbats, amb estofat de carabassó
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de macarrons corbats, per exemple, Chifferotti
- Sal
- 2 llaunes de tonyina en oli a 155 grams
- 4 carabassons petits a ca. 150 g
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 dents d'all
- 6 dl de crema de cuinar
- Sal i pebre
- 1 manat d'alfàbrega.
Elaboració
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estigui al dente.
Retira i escorre.
Escorre la tonyina.
Talla longitudinal els carabassons en quarts i cada quart en rodanxes d'1 centímetre.
Fregeix en oli a foc mitjà.
Esprem l'all i fregeix breument.
Agrega la crema i deixa bullir.
Divideix la tonyina en trossos i barreja amb l'estofat de carabassó. Condimenta amb sal i pebre.
Barreja l'estofat de carabassó amb la pasta.
Pica les fulles d'alfàbrega i espolsa pel damunt.
Serveix immediatament, abans que es refredi.
Comparteix aquesta recepta: