Macarrons corbats, amb estofat de carabassó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estigui al dente.
Retira i escorre.
Escorre la tonyina.
Talla longitudinal els carabassons en quarts i cada quart en rodanxes d'1 centímetre.
Fregeix en oli a foc mitjà.
Esprem l'all i fregeix breument.
Agrega la crema i deixa bullir.
Divideix la tonyina en trossos i barreja amb l'estofat de carabassó. Condimenta amb sal i pebre.
Barreja l'estofat de carabassó amb la pasta.
Pica les fulles d'alfàbrega i espolsa pel damunt.
Serveix immediatament, abans que es refredi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se