Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina les tallarines en aigua salada fins que estiguin al dente.
Escorre, refreda amb aigua i reserva apartar.
Ratlla la pell de la ½ llimona ben fina.
Esprem la ½ llimona.
Esbandeix els llagostins amb aigua freda, i eixuga bé amb paper absorbent de cuina
Barreja els llagostins amb pela ratllada de llimona i una mica de suc.
Separa les fulles d'estragó de les branques.
Pica l'escalunya a daus petits.
Salteja amb la mantega.
Desglaça amb el brou vegetal o de peix, i afegeix la crema.
Cuini la salsa durant uns 5 minuts.
Afegeix els llagostins, l'estragó i les tallarines a la salsa.
Salta tot, fins que estigui calent.
Condimenta amb suc de llimona, sal i pebre de caiena.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se