Espaguetis amb espinacs i gambes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Mentrestant, pica la ceba i cuina a foc lent amb una mica d'oli.
Agrega una mica de pela de llimona ratllada.
Afegeix les gambes i salta fins que agafin color.
Esprem la llimona, i agrega el suc a les gambes.
Escorre els espaguetis, agrega directament quan les treguis de l'aigua bullent a les gambes.
Agrega i barreja bé amb els espinacs.
Afegeix l'oli d'oliva restant.
Condimenta els espaguetis amb flor de sal i pebre i serveix de seguida ben calents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se