Polenta al safrà amb ragut de tomàquet sec i castanyes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Polenta:

Ragoût:

4 racions

Elaboració

Polenta:

Posa la barreja d'aigua i llet i el brou a bullir.
Agrega el safrà, escampa la farina de blat de moro, i cou a foc lent de 30 a 35 minuts, remenant ocasionalment.
Barreja bé el formatge i el safrà junt amb les espècies, i agrega a la polenta.

Ragut:

Sofregeix la ceba i l'all en la mantega.
Afegeix l'enciam, salteja fins que s'ensorri i el líquid s'hagi evaporat, retira i reserva.
En la mateixa paella afegeix el brou i la meitat de la crema i porta a ebullició.
Afegeix les castanyes i la farigola, mixt tapat cou de 12 a 15 minuts.
Agrega la barreja d'enciam i tomàquets, escalfa breument i assaona amb les espècies.
Retira la farigola.
Distribueix la polenta en un bol o plats fondos, i forma una depressió en el centre on col·locaràs el ragut.
En aquest plat encaixa molt bé, una amanida d'enciam amb encenalls de col blanca o vermella.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se