Amanida de tortel·linis

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els tortel·linis en aigua salada, fins que estiguin al dente i escorre bé.
Escorre les peces de pinya, talla a daus i guarda el suc.
Talla el pernil, el formatge i el porro a daus, i col·loca en un bol gran.
Afegeix els tortel·linis i trossets de pinya i barreja bé.
Barreja la maionesa amb una mica de suc de pinya, condimenta amb sal, pebre i curri i agrega a l’amanida.
Deixa que l'amanida de tortel·linis, maceri a la nevera, perquè es barregin els aromes, com a mínim 1 hora.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se