Espaguetis amb múrgoles i espinacs a la crema de mostassa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja a fons les múrgoles amb aigua corrent i asseca amb paper absorbent de cuina.
Salteja les múrgoles i escalunyes a la mantega calenta.
Aboca el vi, i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema i la mostassa i cuina a foc lent durant 5 minuts. Agrega els espinacs, i assaona al gust.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente, escorre i barreja amb la salsa de múrgoles i espinacs preparada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se