Pizza vegetal amb massa d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients per la massa:

Ingredients per la pizza:

2 racions

Elaboració

Posa en una batedora els espinacs amb l'aigua, i bat la barreja.
En un bol gran, barreja la resta dels ingredients de la massa.
Un cop llestes les dues mescles, les ajuntes al bol, i pasta bé.
Pasta fins que la massa no s'enganxi als dits.
Si la massa et queda seca, pots afegir una mica més d'aigua. Si, per contra, està molt enganxosa, afegeix farina fins que la massa es desprengui dels dits.
Deixa reposar la massa 30 minuts sobre el bol, i coberta amb un drap, perquè el llevat faci el seu efecte.
Estira la massa amb un corró perquè quedi fina.
Col·loca la massa sobre un motlle, o sobre la safata del forn.
Col·loca paper de forn per protegir la massa.
Sobre la base de la pizza, escampa el tomàquet fregit, de manera que cobreixi de manera homogènia tota la base fins a arribar gairebé a la vora.
Talla i lamina les diferents verdures i distribueix sobre la pizza.
Escampa la mozzarella sobre de la verdura, i aporta un toc de sal, pebre i orenga.
Enforna durant 20 minuts a 180 graus.
Per a un acabat cruixent, cou 3 minuts més a 220 graus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se