Pasta amb llenties a la siciliana

Pasta con le lenticchie alla siciliana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Sicília
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

1. Comencem posant a coure la pasta en aigua bullint amb sal fins que quedi al dente.
2. Mentrestant en una cassola fregim a foc lent la pastanaga, l'api i la ceba i hi tirem també les fulles de llorer, sàlvia i romaní.
3. Afegim a la cassola les llenties de pot (ben esbandides sota l'aixeta) i refoguem uns minutets. Seguidament hi tirem una mica de brou de verdures perquè al final ens quedi el plat caldoset.
4. Incorporem la pasta escorreguda i deixem fer tot plegat una mica vigilant que no ens quedi sec (podem afegir-hi més brou o aigua).
5. Treiem les fulles aromàtiques i servim els espaguetis amb llenties amb una empolvorada de pebre negre acabat de moldre i oli d'oliva verge.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se