Mousse de flors de saüc amb salsa de maduixes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Mousse:

Salsa:

4 racions

Elaboració

Mousse:

Escalfa el xarop de flor saüc.
Afegeix la gelatina ben espremuda, en el xarop, agrega el sucre, i deixa refredar a temperatura ambient.
Afegeix el sèrum de llet i el suc de llimona.
Reserva a la nevera, fins que qualli lleugerament la crema.
Agrega i barreja bé la crema batuda.
Distribueix la mousse, als gots.
Refreda a la nevera durant unes 2 a 3 hores.

Salsa:

Tritura tots els ingredients.
Posa una mica de salsa, al damunt de la mousse i decora amb unes maduixes.
Serveix els gots, acompanya'n amb la salsa restant.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se