Mousse de flors de saüc amb salsa de maduixes
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per 4 gots de 2 dl i ½
Mousse:
- 1 dl i ½ de xarop de flor de saüc
- 4 làmines de gelatina, remullades en aigua freda
- 2 cullerades de sucre
- 2 dl i ½ de sèrum de llet
- El suc, duna, llimona
- 2 dl de crema batuda.
Salsa:
- 400 grams de maduixes, preparades, tallades en trossos
- 90 grams de sucre en pols
- ½ cullerada de suc de llimona
- Maduixes per decorar.
Elaboració
Mousse:
Escalfa el xarop de flor saüc.
Afegeix la gelatina ben espremuda, en el xarop, agrega el sucre, i deixa refredar a temperatura ambient.
Afegeix el sèrum de llet i el suc de llimona.
Reserva a la nevera, fins que qualli lleugerament la crema.
Agrega i barreja bé la crema batuda.
Distribueix la mousse, als gots.
Refreda a la nevera durant unes 2 a 3 hores.
Salsa:
Tritura tots els ingredients.
Posa una mica de salsa, al damunt de la mousse i decora amb unes maduixes.
Serveix els gots, acompanya'n amb la salsa restant.
Comparteix aquesta recepta: