Amanida de maduixes amb merenga

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les maduixes a quarts, barreja amb suc de llimona i taronja, sucre i una culleradeta de sucre de vainilla.
Tritura la meitat, fins a obtenir un puré ben fi, i reserva l'altra meitat
Bat la crema i el sucre de vainilla fins que estigui ben rígida.
Agrega el puré de maduixes i barreja bé el conjunt.
Omple els gots amb capes de l'altra meitat de les maduixes reservades, de puré de maduixa i trossos de merengues.
I serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se