Claufotis de prunes i xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Macerar les prunes en el rom.
Fondre la xocolata trossejada en la llet. Afegir els ous batuts, el sucre, la nata i la farina i el llevat tamisats i barrejar bé.
Incorporar les prunes i el rom de la maceració i abocar en una font refractària untada amb mantega.
Coure-ho a forn mitjà fins que estigui quallat (uns trenta minuts) depèn del forn.
Servir en la mateixa font, empolvorat amb sucre llustre.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se