Claufotis de prunes i xocolata
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 gs de xocolata fondant
- 200 gs de prunes seques
- 1 1/2 got de llet
- 3/4 de got de nata per montar
- 60 gs de sucre
- 60 gs de farina
- 3 ous
- 1 copeta de rom
- 1 cullerada de llevat en pols
- Sucre llustre
Elaboració
Macerar les prunes en el rom.
Fondre la xocolata trossejada en la llet. Afegir els ous batuts, el sucre, la nata i la farina i el llevat tamisats i barrejar bé.
Incorporar les prunes i el rom de la maceració i abocar en una font refractària untada amb mantega.
Coure-ho a forn mitjà fins que estigui quallat (uns trenta minuts) depèn del forn.
Servir en la mateixa font, empolvorat amb sucre llustre.
Comparteix aquesta recepta: