Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem els tomàquets i els tallem en rodanxes ben fines.
Posem el tomàquet de base en un plat.
Tallem l’enciam pel mig i després en juliana amb un ganivet gran.
El posem en un motlle rodó de circunferència d’uns 10 cm sobre el tomàquet
Sobre hi posem pebrot escalivat que tallem a tires amb la ventresca de tonyina.
Ho decorem amb un tros d’ou dur, fresons tallats pel mig i olives farcides.
Sobre el tomàquet hi posem vinagre balsàmic de Módena.
Fem el mateix amb tres plats més (amanida per 4 persones).

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se