Bacallà al forn amb gambes i alls confitats

Categoria:
Recepta per
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem una safata per anar al forn i cobrim la superfície amb oli d’oliva; hi posem les patates tallades a rotllanes fines procurant que cobreixi el fons i afegiu-hi un polsim de sal.
Posem el bacallà damunt les patates (no cal posar-hi sal).

Per fer els alls confitats:

En un cassó no massa gros, hi posem oli d’oliva hi poc abans que comenci a bullir, el retirem del foc i hi tirem els grans d’all pelats.
Aquests alls s’han de bullir, i no pas de fregir, amb l’oli , de manera que quan veiem que l’oli gairebé no bull, l’acostarem de nou al foc el just perquè agafi la temperatura per tornar a bullir.
Quan veiem que els alls ja s’han confitat en l’oli (no gaire més de sis o set minuts bullint a poc a poc), els apartem.

Per acabar el plat:

Posem els alls confitats sobre el bacallà i patates, ho posem al forn fins que tot plegat estigui ben cuit, de 15 a 20 minuts. Cinc o set minuts abans hi posem les gambes.
Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se