Arròs de pobre a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem i netegem els musclos.
Un dia abans traiem les gambetes del congelador.
Tallem les salsitges i costella de porc a trossos petits.
En una cassola amb oli fregim els trossos de salsitga i de costella de porc fins
que estigui ben daurat i ho retirem.
En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba, l’all i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet hi reincorporem els trossos de carn i ho remenem tot.
Hi afegim l’arròs, ho barregem amb el sofregit i hi tirem l’aigua bullent.
Al cap d’un moment hi afegim els pèsols (opcional).
Ho deixem bullir 15 minuts aproximadament.
Cin minuts abans hi tirem els musclos i les gambetes.
Si a mig coure veiem que hi falta aigua, ni afegim, sempre bullent.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se