Arròs de pobre a la cassola
Ingredients
- 400 g d'Arròs
- 12 Salsitges
- 200 g Costella de porc
- 12 Gambetes congelades
- 12 Musclos
- 2 Cebes
- 2 Grans d'all
- 2 Tomàquets madurs
- 100 g de Pèsols congelats (opcional)
- 1l 1/4 l Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració
Rentem i netegem els musclos.
Un dia abans traiem les gambetes del congelador.
Tallem les salsitges i costella de porc a trossos petits.
En una cassola amb oli fregim els trossos de salsitga i de costella de porc fins
que estigui ben daurat i ho retirem.
En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba, l’all i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet hi reincorporem els trossos de carn i ho remenem tot.
Hi afegim l’arròs, ho barregem amb el sofregit i hi tirem l’aigua bullent.
Al cap d’un moment hi afegim els pèsols (opcional).
Ho deixem bullir 15 minuts aproximadament.
Cin minuts abans hi tirem els musclos i les gambetes.
Si a mig coure veiem que hi falta aigua, ni afegim, sempre bullent.
Comparteix aquesta recepta: