Arròs amb botifarra

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

1. Comencem fent un sofregit amb la ceba, l'all i el pebrot tot ben picat a foc lent.
2. Un cop fet el sofregit hi afegim les botifarres tallades a trossos de mos i les saltem fins que quedin ben daurades.
3. Incorporem l'arròs i el refoguem perquè agafi el gust del sofregit i la botifarra.
4. Cobrim amb el brou (aproximadament dues parts i mitja per una part d'arròs) i deixem que es faci uns 18-20 minuts, primer amb un cop de foc fort i després a foc suau.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se