Arros tres delicies
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de arros
- 250 g de gambes pelades congelades
- 150 g de pèsols
- 200g de pernil dols
- Una truita a la francesa
Elaboració
En un plat tindreu reservat els pèsols cuits, el pernil dolç fet a trossets petits i la truita feta també a trossets petits.
Es fa bullir l'arros 15 minuts en una olla,l'escorre i si tireu un raig de aigua freda per a parar la cocció. Reserveu.
En una paella petita poseu les gambes a fregir amb una bon raig d'oli, i quant estan s'aboquen a una paella mes gran (Jo ho faig a la mateixa paella de fer el arros).,i tot seguit si pose l'arros,es done voltes perquè agafi el gust de les gambes sense traureu de foc, i quant ja està tot barrejat si pose tot lo del plat que teníem reservat la truita pèsols i pernil dolç, s'hi dona unes quantes voltes amb el foc apagat i ja esta fet.
Comparteix aquesta recepta: