Confitura de cabell d'angel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Carabassa de cabell d'angel
- Sucre
- Llimona
- Sucre avainillat
Elaboració
- S'agafa la carabassa, s'envolica amb un drap i es tira a terra per trencar-la, llavors s'agafa una olla gran amb aigua i es bull durant uns 45 minuts, després es deixa refredar, es canvia l'aigua i es deix reposar una hora mes.
S'escorra, es treuen les pipes i es pesa la polpa, ho posem en una cassola i s'afegeix el sucre, aproximadament 750 gr. per kilo de polpa, posem també el suc de mitja llimona, i la pell, i una mica de sucre avainillat, ho deixem a foc lent i anem remanan fins que agafi un color dorat.
Treiem la pell de llimona, ho deixem refredar i esta llesta.
2h 30min
Notes
si volem guardar-la podem possar-la en pots i bullir-la al bany maria
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3985 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.