Confitura de cabell d'angel

Ingredients

  • Carabassa de cabell d'angel
  • Sucre
  • Llimona
  • Sucre avainillat

Elaboració

- S'agafa la carabassa, s'envolica amb un drap i es tira a terra per trencar-la, llavors s'agafa una olla gran amb aigua i es bull durant uns 45 minuts, després es deixa refredar, es canvia l'aigua i es deix reposar una hora mes.
S'escorra, es treuen les pipes i es pesa la polpa, ho posem en una cassola i s'afegeix el sucre, aproximadament 750 gr. per kilo de polpa, posem també el suc de mitja llimona, i la pell, i una mica de sucre avainillat, ho deixem a foc lent i anem remanan fins que agafi un color dorat.
Treiem la pell de llimona, ho deixem refredar i esta llesta.

2h 30min

Notes

si volem guardar-la podem possar-la en pots i bullir-la al bany maria


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: