Calamars a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Madrid
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

1- Es tallar el tub dels calamars amb anelles.
2- Es renten i es posen a escorrer
3- Es mescla la cervesa, la farina, la sal i el sifó que entri.
4- Es mescla fins fer una pomada amb la pasta.
5- Es sala les anelles.
6- Es passen per la farina d'arròs.
7- Es passen per la pasta preparada.
8- Es freigeixen a l'oli molt calent fins que es dorin.
9- Per emplatar es poden acompanyar amb diferents salses.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se