Coulis de menta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament en un cassó gran, posem els rovells d'ou juntament amb el sucre, i amb el batedor de varetes, ho remenem enèrgicament, fins que la barreja quedi tirant a blanc.
A part, agafem una fulla de gelatina, i en un bol petit la posem a remullar, i la reservem.
Seguidament,afegim la llet i un bon raig de licor de menta, posem el foc baix, hi afegim la fulla de gelatina escorreguda, i anem remenant amb el batedor de varetes procurant que no arribi a bullir,i quan ja veiem que te una textura espesa, ho retirem del foc i deixem que refredi, i quan ja ho tenim ben fred, ho posem en un atuell amb tapa, i ho guardarem a la nevera fins el moment que necessitem fer-ho servir.

45min

Notes

Ara que ja comencem a estar en l'època estiuenca, aquesta recepta és molt adient per acompanyar qualsevol gelat de boles o de tall, així com pastissos gelats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se