Coulis de menta
Categoria:
Tipus de plat: Licor
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de llet sencera
- Una fulla de gelatina
- Licor de menta "pipermint"
- 200 grams de sucre
- 8 rovells d'ou
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
Primerament en un cassó gran, posem els rovells d'ou juntament amb el sucre, i amb el batedor de varetes, ho remenem enèrgicament, fins que la barreja quedi tirant a blanc.
A part, agafem una fulla de gelatina, i en un bol petit la posem a remullar, i la reservem.
Seguidament,afegim la llet i un bon raig de licor de menta, posem el foc baix, hi afegim la fulla de gelatina escorreguda, i anem remenant amb el batedor de varetes procurant que no arribi a bullir,i quan ja veiem que te una textura espesa, ho retirem del foc i deixem que refredi, i quan ja ho tenim ben fred, ho posem en un atuell amb tapa, i ho guardarem a la nevera fins el moment que necessitem fer-ho servir.
Notes
Ara que ja comencem a estar en l'època estiuenca, aquesta recepta és molt adient per acompanyar qualsevol gelat de boles o de tall, així com pastissos gelats.
Comparteix aquesta recepta: