Costella de porc amb patata i romani

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les patates les tallem esqueixant-les i les posem amb aigua 10 minuts.
En un bol ample posem: les costelles salpebrades, el suc de la llimona, el vodka, l'oli i les branques de romaní. Remenen i deixem 10 minuts.
Tindrem el forn escalfant-se a 180 graus.
Passat el temps. Escorrem les patates i les barregem am la costella.
Posem tot amb una plata fonda de forn.
Afegim un got d'aigua.
Deixem al forn fins que estigui cuit. (Aprox. 1 hora. Depèn del tipus de carn)

1h 20min

Notes

La mateixa recepta es pot fer amb pollastre o conill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se