Canelons amb trufa negra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola rostim una peça de secret de porc, dues botifarres crues, i una cuixa de pollastre, afegint un raig de conyac o vi ranci durant la cocció. Alhora en una paella sofregim una ceba de figueres fins que agafi un color daurat, sense que es cremi,
Preparem una beixamel amb 60 gr de farina 60 de mantega, un litre de llet, sal i nou moscada ratllada i una mica de pebre.
Triturem la carn que hem cuit junt amb la ceba i la trufa, i hi barregem una mica de beixamel. Ho deixem a la nevera que es refredi, fins que quedi una massa compacta.
Preparem les plaques de canelons seguint les instruccions del fabricant.
Agafem una cullerada de massa i la repartim en cada caneló, i els anem col·locant en una safata de forn. Un cop preparats, hi afegim per sobre la resta de la beixamel preparada, hi posem el formatge ratllat i uns trossets de mantega a cada punta i al mig.
Preescalfem el forn a 190 - 200 graus, i un cop el formatge agafi un color torrat ho parem. I ja els podem servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se