Albergínies farcides de carn, gratinades amb beixamel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una safata pel forn
Dues espàtules planes
Un paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, agafem els talls d'albergínia, els salem, els enfarinem i els fregim amb oli d'oliva uns dos minuts per cada cara, en posem dos trossos a la safata per anar al forn, amb una capa de beixamel en el fons, i els farcim amb la bolonyesa, tot seguit els tapem amb dos trossos més, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, hi afegim una nou de mantega, i els gratinem en el forn a 180º, fins que veiem que el formatge ja esta ben daurat i ja ho podrem servir de dos en dos en cada plat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se