Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de xipironets que a la peixateria ens netegen
- 2 cebes mitjanes
- 3 patates mitjanes
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert fresc
Elaboració
Pelem, rentem i tallem a rodanxes les patates. Pelem i piquem les cebes ben petites.
Prescalfem el forn a 180 graus.
Agafem 4 cassoletes de forn i hi posem oli amb les patates i ceba de base.
Deixem coure uns 15 minuts.
Mentre, salem i saltem els xipironets en una paella amb un raig d'oli uns 5 minuts.
Obrim el forn i repartim els xipironets sobre les patates de les cassoletes.
Deixem coure uns 5 minuts.
Piquem el julivert ben petit.
Traiem les cassoletes del forn i hi posem una mica de julivert picat.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: