Pasta amb formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per a la pasta, primer cuina la pasta en una olla gran, amb aigua bullent amb sal durant 10 minuts o fins que estigui al dente.
Mentrestant, pela les cebes i talla en anells fins.
Arrossega la ceba en una paella, amb una mica de mantega durant uns 10 minuts o fins que quedi vidriosa.
Condimenta amb una mica de sucre i pebre.
Desglaça amb la crema i agrega el formatge emmental ratllat.
Cuina sense deixar de remenar, fins que el formatge estigui completament fos, a les hores es pot afegir el formatge de cabra.
Un cop estigui la salsa ben cremosa, condimenta amb nou moscada, pebre i sal.
A continuació, afegeix la pasta ben escorreguda a la salsa, escalfa el conjunt i serveix de seguida, amb les cebes fregides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se