Risotto amb porro

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per al risotto amb porros, pela la ceba i pica finament.
Premsa els dos grans d'all i barreja amb la ceba
Salta la barreja en una paella amb 1 cullerada de mantega fins que la ceba sigui vidriosa.
Renta els porros i talla en cercles fins.
Afegeix els porros a la paella, fregeix durant uns 5 minuts abans que les verdures s'empolvoren amb farina.
Desglaça tot amb el brou, porta a ebullició i agrega l'arròs. Assaona amb sal i pebre i cou a foc lent durant uns 20 minuts, remenant de tant en tant.
Mentrestant, pelar la ceba i talla en cercles fins.
Fregeix durant uns minuts o fins que estiguin daurats en una paella amb una mica de mantega.
Finalment agrega la resta de la mantega i el formatge ratllat, remena i deixa que el formatge es fongui
Al moment de servir, decora amb els cercles de cebes fregides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se