Tires de gall d'indi amb xili picant
Ingredients
- 2 cullerades de pinya trossejada
- 1 mica d'anís (llavors)
- 1 Xili picant
- 1 cullerada de curri en pols
- 2 dl i ½ de brou de pollastre
- 1 mica de cardamom
- 2 grans d'all
- 1 cullerada d'oli
- 1 pebrot vermell
- 1 polsim de sal i pebre
- 1 cartó de crema
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 4 escalopes de gall d'indi
- 1 mica de canyella
- 1 ceba
Elaboració
Renta les escalopes, asseca i talla a tires fines.
A continuació, sofregeix en una cassola amb l'oli ben calent, fins que prenguin un bonic color daurat, retira i reserva.
Talla el pebrot a tires i pica el xili ben fi.
Pica l'all i la ceba a daus, i junt amb el pebrot i el xili, fregeix a la paella amb l'oli de fregir les tires de carn.
Incorpora les espècies, la pasta de tomàquet i sofregeix breument.
Agrega el brou de pollastre, afegeix la carn, salpebre al gust, afegeix la crema batuda i cuina a foc lent.
Afegeix les peces de pinya just abans de servir, torna a assaonar i si ho desitges, tot remena'n, pots afegir una mica de suc de pinya.
Comparteix aquesta recepta: