Tires de gall d'indi amb xili picant

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta les escalopes, asseca i talla a tires fines.
A continuació, sofregeix en una cassola amb l'oli ben calent, fins que prenguin un bonic color daurat, retira i reserva.
Talla el pebrot a tires i pica el xili ben fi.
Pica l'all i la ceba a daus, i junt amb el pebrot i el xili, fregeix a la paella amb l'oli de fregir les tires de carn.
Incorpora les espècies, la pasta de tomàquet i sofregeix breument.
Agrega el brou de pollastre, afegeix la carn, salpebre al gust, afegeix la crema batuda i cuina a foc lent.
Afegeix les peces de pinya just abans de servir, torna a assaonar i si ho desitges, tot remena'n, pots afegir una mica de suc de pinya.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se