Morenet

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Barregem el rovells amb el sucre, el iogurt i la farina tamizada. Ho remenem bé fins que la pasta quedi ben lligada. Barregem a la pasta la meitat de xocolata, que previament l´haurem desfet al bany maria i tot seguit afegirem les clares montades a punt de neu.
Una vegada estigui tot ben treballat, engeguem el forn a 180º perque es comenci a escalfar.
Forrem una plata per anar al forn (uns 4 cm. de fonda x 20cm de llarg x 15 cm amplada aproximadament) amb paper vegetal o paper alumini.
Després d´uns 30/35 m. comprovem, punxan-la, que estigui cuiteta. Acavem de desfer la xocolata que ens queda al bany maria i amb una espàtula, cubrim el morenet.
Tirem pel damunt espolvorejat amb un colador de forats grossets, els fideuets de colors.
Es molt fàcil de fer i és un bon berenar per la quitxalla (pels grans també)
Bon profit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se