Cassola de verdures

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Per a la cassola vegetal, esbandeix les verdures en un colador amb aigua calenta i escorre bé.
Barreja la crema, la farina i els ous i assaona amb sal, pebre, marduix i alls triturats.
Barrera les verdures i la meitat de la mozzarella ratllada.
Omple la barreja en la safata greixada, agrega la barreja de crema, espolsa la resta del formatge per sobre i cou al forn preescalfat a 200 graus (calor superior i inferior) durant uns 40 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se