Carpaccio de carbassó amb olivada i formatge de cabra

Ingredients

  • 100 g Carbassó
  • Olivada
  • Formatge de cabra
  • 20 g Ametlles torrades.
  • 6-8 Tomàquets cherry
  • Rúcula
  • Oli
  • Reducció de vinagre de Módena
  • Sal en cristall

1 racions

Elaboració

Tallem el carbassó a rodanxes molt fines i el posem en un plat.
A sobre hi posem una mica d'olivada
Hi esmicolem el formatge de Cabra per sobre.
Piquem les ametlles torrades, no molt fines i també les tirem per sobre.
Posem una mica de rúcula i els tomàquets cherry tallats per la meitat.
Ho amanim amb oli d'oliva, una mica de reducció de vinagre de módena i ho salem amb sal en cristall.

10min


Recepta de cuina de Carpaccio de carbassó amb olivada i formatge de cabra

Carpaccio de Carbassó amb Olivada i Formatge de Cabra

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: