Amanida de formatge i cervelat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les cervelat i el formatge a tires fines.
Neteja els raves i talla a rodelles fines.
Talla els cogombres a rodelles i després talla les rodelles a tires.
Pela les cebes i talla a tires fines.
Posa tot en un bol i reserva.
Renta el cibulet, asseca i talla a rodelles fines.
Barreja el vinagre amb l'oli, la mostassa, la sal i el pebre i incorpora les rodelles de cibulet.
Agrega la salsa en el bol que has posat les verdures.
Deixa reposar a la nevera com a mínim 1 hora, a fi que es barregin bé les aromes de l'amanida
Barreja bé l'amanida i serveix-la amb bagueta o pa integral.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se