Tallarines amb rovellons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina les tallarines en aigua salada fins que estiguin al dente. Comença a fer la salsa durant el temps de cocció.
Primer, pela la ceba i pica finament.
Prepara els bolets, talla a meitats i després a rodanxes.
Escalfa l'oli d'oliva en una cassola i sofregeix la ceba.
Passats 1 a 2 minuts, incorpora els bolets i cuina una mica.
Assaona amb la farigola, el julivert, el pebre i la sal marina.
Desglaça la cassola amb el vi blanc i redueix una mica el líquid.
Agrega la crema, degusta la salsa i condimenta si és necessari.
Reparteix la salsa pel damunt de les tallarines i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se