Filet de vedella amb foie fresc, xampinyons i salsa Oporto

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem molt bé els xaminyons els guardem sencers sense cua.
En una planxa amb un molt petit rajolí d'oliva verge extra i posem els xampinyons salpebrats.
Mentre en una altre planxa fem el mateix amb el filet i en l'últim moment hi posem el foie.
Deixem coure els xampinyons uns 10 minuts i el filet segon gust de cocció i gruix, entre 2 i 10 minuts.
Emplatem amb el foie sobre el filet i els xampinyons a l'entorn. Salsa Oporto a part (opcional).

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se