Melva a la planxa
Categoria:
Tipus de plat: Rostit
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 63g Melva, pes comestible crua (1/3 part de les proteïnes animals necessari diàriament)
- 0.3g salador per peix Carmencita.
- 2g all trinxat.
- 3g oli oliva.
- 0.1g julivert en pols.
- 0.05g pebre blanc.
Elaboració
Untar el peix amb poc oli.
Salar amb el salador per un cantó (l'altre cantó agafa la sal de la paella).
Paella al foc fort amb polsim del salador.
Quan estigui molt calenta posar-hi el tall (transversal de 1.5cm) de Melva.
quan estigui ros girar i posar-hi a sobre (dintre la paella) la resta de condiments.
Servir en plat calent.
Notes
La Melva és un peix de temporada. Dietèticament semblant a la Tonyina.
Comparteix aquesta recepta: