Amanida de tomàquets crus, pebrots rostits, anxoves i marisc cuit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Rostir els pebrots i tallar-los a trossets petits. Tallar en trossos petits també els tomàquets.
Reservar els llagostins cuits i pelats.
Posar tots els ingredients en un bol per amanides i amanir amb un rajolí d'oli, sal i una mica de vinagre de Xerès.
En un bol cilíndric, o una llanera petita es fa un farciment prement el contingut, li donem la volta a poc a poc, i es desemmotlla dins d'un plat.
Es decora amb els llagostins sencers cuits i pelats, les anxoves, olives negres tallades a trossets voltant i un rajolí d'oli.

Notes

El temps d'elaboració, depen si tens els pebrots rostits o no
Es pot empolvorar per sobre amb ous cuits tallats a trossets petits


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se