Steak tàrtar amb toc de burrata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Piquem ben fina la ceba i les tàperes i les reservem en un bol.
Tallem amb un ganivet de fulla llarga i afilada el filet de vedella a daus.
Traiem el greix, els nervis i impureses que pugui tenir la peça i fem els talls seguint el sentit de les vetes de la carn. això si a la carnisseria no ens ho preparen.
Barregem en un bol la vedella un cop tallada amb la ceba i les tàperes picades.
Afegim la mostassa de Dijon (si no tens d'aquest tipus, amb la normal també val), la salsa anglesa Perrins, la sal i el pebre i ho remenem tot.
Recobrim el recipient amb paper film transparent o paper d'alumini i ho posem a la nevera uns 15 o 20 minuts perquè la carn es maceri amb tot l'amaniment.
Per emplatar utilitzem un motlle rodò. En el plat hi posem la burrata i altres ingredients opcionals: torradetes, ruca, tomàquet xerri,...

30min

Notes

La burrata és un formatge propi de la regió italiana de Pulla, i se n'atribueix la invenció a Àndria. Té la forma d'un farcell amb una coberta semblant a la mozzarella i un farcit de formatge fresc, al qual fa referència el seu nom —tenint en compte que burro és mantega en italià.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se