Pasta a la bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa bolonyesa:

4 racions

Elaboració

De la pasta:

En una olla amb abundant aigua hi posem una mica de sal i quan l'aigua bull hi tirem la pasta.
Deixem coure segons les instruccions del paquet. Té de quedar al "dende"
Pasat el temps, l'escorrem i reservem.

De la salsa Bolonyesa:

Fregim l'all i seguidament hi afegim la ceba i la pastanaga.
Quan porta un parell de minuts, hi aboquem la carn i la daurem. Salpebrem.
Amb la carn a mig fer, afegim el got de vi negre i deixem que s'evapori l'alcohol.
A continuació, hi afegim el tomàquet (fregit o sense fregir ben pelat i sense llavors)
i deixem cuinar durant uns 15 minuts. En aquest pas afegim les espècies que vulguem,
jo li solc posar orenga i comí que li van molt bé.

Per acabar el plat:

En un plat hi posem la pasta i per sobre la salsa Bolonyesa amb el formatge ratllat.
Decorem amb julivert.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se