Cuixa de senglar petit al forn sense maceració i amb herbes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem en una safata d’anar al forn, oli d’oliva verge extra, la cuixa del senglar petit, una mica de sal, pebre i les herbes ben triturades per sobre la cuixa amb un raig d’oli.
Posem la safata al forn que el tenim a uns 150 graus. De tant en tant, obrim el forn per mirar si cal posar-hi una mica més d’oli o aigua. Quan porta 1 hora, provem amb una forquilla si ja està tendre. El normal és deixar-lo coure uns 30 minuts més. Temps total de cocció 90 minuts, el senglar és molt petit i tendre.
El servim sol però a part fem una mica d’amanida només d’enciams variats.

1h 35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se