Amanida d'enciam amb cansalada viada, formatge de cabra i taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un bol hi tirem les fulles d'enciam netes, hi afegim trossets de formatge de cabra i ho amanim amb oli i una mica de sal.
Ho remenem bé.
En una paella i saltem la cansalada viada tallada a trossets petits. Ho aboquem al bol amb l'oli que deixa anar la cansalada.
Emplatem i hi tirem per sobre una mica de melmelada de gerds.
Adornem l'entorn del plat amb grills de taronja.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se