Rotllets de carbassó farcits amb cranc, tonyina, mascarpone i oliva verda
Ingredients
- 2 carbassons grossos
- 1 llauna de tonyina
- 6 barretes de cranc
- 50 g de mascarpone
- Olives verdes sense pinyol
- 2 triangles de pizza (opcional)
- Sal
- Rúcula
- Tomàquets xerri
Elaboració
Tallem les barretes de cranc a daus petits. Tallem les olives i obrim la llauna de tonyina.
Ho triturem tot junt una mica a la batedora elèctrica, no té de quedar una pasta fina.
Ho posem en un bol i ho barregem bé amb el mascarpone. Ho reservem.
Rentem els carbassons i els laminem. Anem farcint les làmines de carbassó amb la pasta
obtinguda i fem rotllets.
En un plat hi posem 4 o 5 rotllets per persona amb un trosset de pizza (opcional).
Decorem el plat amb rodanxes d'oliva, una mica de mascarpone, fulles de rúcula i tomàquet
xerri partit per la meitat.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: