Rotllets de carbassó farcits amb cranc, tonyina, mascarpone i oliva verda

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem les barretes de cranc a daus petits. Tallem les olives i obrim la llauna de tonyina.
Ho triturem tot junt una mica a la batedora elèctrica, no té de quedar una pasta fina.
Ho posem en un bol i ho barregem bé amb el mascarpone. Ho reservem.
Rentem els carbassons i els laminem. Anem farcint les làmines de carbassó amb la pasta
obtinguda i fem rotllets.
En un plat hi posem 4 o 5 rotllets per persona amb un trosset de pizza (opcional).
Decorem el plat amb rodanxes d'oliva, una mica de mascarpone, fulles de rúcula i tomàquet
xerri partit per la meitat.
Ja es pot servir el plat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se