Sorbet de llimona casolà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Espremem les llimones, amb una espremedora manual o elèctrica i reservem el suc en un gerro.
En un cassó gran hi posem suc de llimona, aigua, sucre i ratlladura de llimona i ho barregem bé.
Posem el cassó al foc i esperem que arrenqui el bull.
Apaguem el foc, colem la barreja de llimona, ho reservem i ho deixem refredar.
Un cop estigui ben fred, muntem les clares d'ou amb una mica de sal a punt de neu, amb ajuda d'unes varetes elèctriques.
Incorporem les clares ben muntades a la barreja de llimona i batem amb les varetes elèctriques fins que quedi una barreja escumosa.
Tapem el cassó amb paper film i el posem al congelador durant 2 hores. Cada 30 minuts traiem el cassó del congelador, ho batem bé de nou vam batre de nou i cap al congelador, aquest pas es farà un total de 4 vegades fins que es facin les 2 hores.
Servim el sorbet de llimona en uns gots o copes i decorem amb unes rodanxes de llimona.

30min

Notes

No incloc en el temps d'elaboració, el temps de nevera-congelador.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se