Ceps amb rovell d'ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem els ceps sense aigua (el cep és molt agraït per netejar). Els laminem i reservem.
En una paella o planxa hi posem una mica d'oli i els ceps laminats. Deixem que treguin l'aigua (normalment en treuen poca). Els hi anem donant la volta i quan són una mica rossos els salem una mica i treiem per emplatar-los. En un plat hi posem els ceps laminats.Treiem el rovell d'un ou i el posem al centre del plat sobre els ceps. Hi tirem una mica de julivert fresc tallat molt petit (opcional). Ja es pot servir el plat.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se