Lacón a la gallega amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem les patates i les posem a coure en una olla amb aigua freda portant-les a ebullició.
Anem comprovant la cocció de les patates amb un escuradents per veure si estan toves.
Depèn de la mida trigaran més o menys en coure però en general triguen entre 20 i 30 minuts.
Una vegada que les patates estan ben cuites, les refredem, pelem i salem una mica.
Tallem les patates a rodanxes i les col·loquem al plat on servirem el lacón a la gallega.
Fem el lacón a la planxa amb una mica d'oli i l'escalfem volta i volta.
Posem el lacón passat per la planxa sobre de les patates cuites i prèviament escalfades al
microones perquè tots els ingredients estiguin calents.
A continuació, empolvorem el lacón a la gallega amb patates amb el pebre vermell picant i
l'oli d'oliva i ho servim.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se