Arròs de botifarra negra i salsa de romesco

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem en rodanxes d'un centímetre, més o menys, les botifarres negres, entre 16 - 20 rodanxes i les reservem.
Piquem les cebes ben petites i, en una paella amb una cullerada d'oli. Anem sofregint la ceba a foc suau, sense presses, remenant-la de tant en tant. Quan presenti un aspecte confitat hi afegim 16-20 rodanxes de botifarra negre, sense pell. Ho salpebrem.
Continuem la cocció durant uns 3 minuts, moment en el que hi afegim l'arròs i el deixem torrar uns moments abans d'incorporar-hi el brou que tindrem a punt d'ebullició. Passats uns 12 minuts, al principi a foc fort que anirem baixant paulatinament, hi incorporem quatre cullerades de salsa romesco i deixem coure durant 5 minuts més. Apaguem el foc i el deixem reposar tres minuts abans de servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se