Mandonguilles casolanes a la cervesa negra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per les mandonguilles (16 unitats):

Pel sofregit i la salsa:

Per la picada:

4 racions

Elaboració

De les mandonguilles:

En un bol barregem les carns picades amb la molla de pa remullada amb llet. Tot ben integrat.
Hi afegim l’all i el julivert picats, ho salpebrem i mesclem bé. Hi posem l’ou i ho barregem fins aconseguir una pasta homogènia. Hi afegim el pa ratllat per ajudar a compactar una mica la massa.
Donem forma a les mandonguilles i les enfarinem. Han de sortir 16 unitats.

De la resta del plat:

En una cassola gran amb un raig d’oli d’oliva hi fregim les mandonguilles fins que quedin ben rosses. Les reservem a sobre de paper absorbent.
A la mateixa cassola, fem un sofregit amb la ceba ben picada i el tomàquet ratllat, la fulla de llorer, ho salpebrem i deixem evaporar l’aigua del tomàquet, fins obtenir un sofregit ben homogeni.
Hi incorporem la cervesa negra i deixem evaporar l'alcohol
Hi afegim les mandonguilles de nou i ho cobrim amb el brou. Ho deixem coure mig tapat a foc lent durant uns 30 minuts. Mentre, fem la picada, triturant tots els ingredients en un morter.
Passats els 30 minuts, afegim la picada a la cassola i ho deixem coure 5 minuts més.
Servim 4 mandonguilles per persona acompanyades d’unes llesques de pa. La salsa és molt bona, ideal per sucar-hi pa.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se