Ploma de porc en adob a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Preparació de la ploma en adob:

En un bol hi posem el gra d'all pelat, el pebre vermell dolç, el clau, l'oli d'oliva, el suc de llimona, l'orenga, la sal, el pebre, l'aigua i ho barregem bé.
Hi afegim la carn i les rodanxes de llimona i ho tapem amb un film transparent. Ho reservem a la nevera durant 24 hores, aproximadament, perquè la ploma agafi el gust.
Passat aquest temps, traiem la ploma de la nevera i del bol, la eixuguem molt bé i deixem que
temperi uns minuts abans de cuinar-la.

Cocció de la ploma a la planxa:

Posem a escalfar una paella a foc viu amb unes gotes d'oli d'oliva. Fem uns talls a la carn perquè cogui millor.
Quan estigui ben calent, hi afegim la carn i la cuinem durant 3 o 4 minuts per cada costat.
L'ideal és que es quedi torrada per la part exterior i rosada a l'interior.
Ja es pot servir, acompanyada amb pebrot (opcional).

15min

Notes

En el temps no tinc en compte el de nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se