Calamars farcits de llonganissa

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Traurem la llonganissa del budell, hi afegirem l'ou i ho lligarem amb el pa torrat junt amb les potes i les ales dels calamars tallat petitet.
Farcirem els calamars procurant no embotir-los massa perquè al coure'ls la pasta creix.
Després en una cassola i posarem un raig d'oli, tallarem la ceba o el porro com per sofregir (farem un bon llit) i afegirem els calamars, una mica de sal i ho posarem al foc moderat, a mitja cocció i tirarem un raig de moscatell, ho courem de 20 a 30 minuts.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se