Truita d’espinacs amb formatge Feta
Ingredients
- 340 grams d'espinacs de fulla fresca o congelada
- 16 tomàquets xerri
- 8 ous
- 140 grams de formatge Feta
- 4 cebes tendres
- 4 grans d'all
- 10 cullerades de llet
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 2 pessics de pebre
- 2 miques de sal
Elaboració
Barreja bé els ous amb la llet en un bol.
Assaona bé amb sal i pebre.
Pela els grans d'all i pica ben fins.
A continuació, renta les cebes fresques i talla en anelles fines.
Esbandeix els espinacs i asseca bé.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri i talla a cubs el formatge Feta.
Escalfa una mica d'oli en una paella, tira-hi la barreja d'ous i deixa reposar uns 10 minuts.
Mentrestant, prepara el farcit.
Sofregeix les cebes i els alls en una paella amb una mica d'oli durant uns 3 minuts abans d'afegir els tomàquets, els espinacs i 3 cullerades d'aigua.
Cou a foc lent durant uns 5 minuts.
A continuació, barreja els cubs de formatge feta i amaneix al gust amb sal i pebre.
Finalment, omple la truita amb el farcit, i serveix amb més formatge Feta.
Si vols, pots plegar la truita al teu gust
Comparteix aquesta recepta: