Truita d’espinacs amb formatge Feta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja bé els ous amb la llet en un bol.
Assaona bé amb sal i pebre.
Pela els grans d'all i pica ben fins.
A continuació, renta les cebes fresques i talla en anelles fines.
Esbandeix els espinacs i asseca bé.
Renta i talla a la meitat els tomàquets xerri i talla a cubs el formatge Feta.
Escalfa una mica d'oli en una paella, tira-hi la barreja d'ous i deixa reposar uns 10 minuts.
Mentrestant, prepara el farcit.
Sofregeix les cebes i els alls en una paella amb una mica d'oli durant uns 3 minuts abans d'afegir els tomàquets, els espinacs i 3 cullerades d'aigua.
Cou a foc lent durant uns 5 minuts.
A continuació, barreja els cubs de formatge feta i amaneix al gust amb sal i pebre.
Finalment, omple la truita amb el farcit, i serveix amb més formatge Feta.
Si vols, pots plegar la truita al teu gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se